WELKOM BIJ FRC: KWALITEIT EN EXPERTISE TOT UW DIENST !

Flevo Rubber Compounding (FRC) staat garant voor kwaliteit. Als specialist op het gebied van ontwikkeling, productie en toepassingen van klantspecifieke rubber mengsels in verschillende leveringsvormen, neemt FRC al zo’n 40 jaar een centrale plaats in binnen de Europese markt van rubberproducenten en – leveranciers.

Maatwerk

FRC levert maatwerk. Mengsels die zowel standaard als klantspecifiek aan een breed en gevarieerd klantensegment in de rubberverwerkende industrie geleverd worden, zoals de (land- en machine)bouw, de automobielindustrie, weg- en waterbouw, defensie en technische productie- en assemblagebedrijven.

Geschiedenis

De geschiedenis van FRC start in Lelystad in 1987: Na een start in Soest als Rubber Industrie Soest (RIS), kiest het bedrijf in ’87 voor een nieuwe naam én een nieuwe vestigingsplaats: Flevo Rubber Compounding is geboren. Dankzij de vestiging in de jongste provincie van ons land is de groei van het bedrijf in zowel omvang als ambitie veilig gesteld.

Medewerkers

Onze toegewijde medewerkers werken nauw samen met onze klanten om te zorgen dat de klantwens voortdurend optimaal word ingevuld én bijgesteld waar nodig. Door onze voortdurende aandacht voor onderzoek, ontwikkeling en productie hebben wij onze groei ook in de 21e eeuw kunnen voortzetten. Hierbij maken we maximaal gebruik van de mogelijkheden die onze productiemethodes bieden.

Alleen op deze wijze stellen we onze positie veilig als een betrouwbare, duurzame partner en kunnen we een probleemloze produktie, levering en verwerking van onze compounds bij onze klanten bewerkstelligen. Nu en in de toekomst.

Onze activiteiten

Binnen onze onderneming staat het belang van de klant en de meerwaarde die wij met onze compounds voor die klant kunnen creëren centraal. In al onze activiteiten geven we dan ook actief invulling aan onze kernwaarden:

Flexibiliteit

Flexibiliteit binnen alle geledingen van het bedrijf .

Expertise

Expertise op het gebied van receptuur,
productie en toepassing.

Service

Service in woord en daad, zowel voor,
tijdens als na de levering.

Kwaliteit

Kwaliteit van zowel product als organisatie.