Your Compound, Our Mission

Flevo Rubber Compounding, ontwikkelt en produceert hoogwaardige rubber compounds die individueel zijn afgestemd op uw toepassing, specificaties en verwerkingstechniek. Het leverprogramma bestaat uit mengsels die specifiek toepasbaar zijn voor spuitgieten, extrusie, pers en autoclaaf productietechnieken.

Onze onderneming produceert compounds die hun toepassing vinden in velerlei markten. Voorbeelden zijn: Machine en werktuigbouw, (vracht)auto-industrie, Bouw (woning, weg, spoor en waterbouw), walsproductie, agro-sector en industriële toepassingen zoals transportbanden en hun toebehoren (zijwanden, meenemers,etc.).

Als polymeerbasis voor onze mengsels worden EPDM, NR; SBR, CR, NBR ingezet.
Onze mengselportfolio bestaat uit meer dan 500 actieve recepturen, die doorlopend verder ontwikkeld en verbeterd worden.

Onze moderne productietechnologie en verwerkingstechnieken die gepaard gaan met hoge flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn onze basis om uw eisen op gebied van kosten en kwaliteit te vervullen. Alleen op deze wijze kan FRC’s positie als Custom Compounder worden behouden en verder worden uitgebreid.

Een duurzame relatie met onze klanten en hun te behalen succes met onze compounds staan daarbij voorop.

Het is ons genoegen uw betrouwbare servicegerichte partner te zijn!

Voor sales vragen kunt u ons bereiken op frc.sales@rubbercompounding.nl